×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

e-star tappar två spelare

1
e-star, senast aktuella med sin 7-8:e-plats på Rendezvous, har nu meddelat att Avator och Filuren lämnar laget. Kvar i laget återstår nu bara dessa tre spelare:
  • SleepY
  • Ruzz
  • Mardröm
Anledningen till avhoppet är olika för spelarna. Enligt SleepY ansåg laget att Filuren hade fel prioriteringar. För Avators del var det CS som började bli tråkigt.

SleepY var vänlig nog att ställa upp på en kortare intervju som ni finner om ni läser vidare.

e-star | SleepY


Vi går rakt på sak, varför lämnade Filuren och Avator e-star?

Filuren prioriterade helt fel tyckte vi. Sedan drog han även ner laget lite, så vi kom fram till att det var bäst ifall han lämnade. Avator hade bestämt innan RZ att han skulle dra ner på CS-spelandet och nu innan Nollelva så lämnar han plats åt två andra spelare så att vi kan köra hårt.

Så ni har alltså två nya spelare klara? När får vi veta vilka dessa blir? Har de spelat med er tidigare?

Vi har inte två 100% klara spelare. Men dom vi spelar med just nu har spelat med oss i e-star i andra klaner. När vi har bestämt vilka två spelare som passar med oss så går vi ut med det :)

Tror du att förändringarna i uppställningen kommer att få positiva eller negativa effekter på ert spel på lång sikt?

Tror faktiskt att det kan få rätt positiva effekter. Avator och filuren hade inte särsklilt mycket rutin från matcher och annat. Det hoppas vi på att de nya spelarna ska ta in i laget, och även mer skill då.

Nollelva ligger bara tio dagar bort. Kommer ni hinna förbereda er ordentligt för evenemanget? Kommer det att bli något bootcamp?

Nae jag tror inte det. Det är inte ens säkert att vi ska sticka dit som klan än. Vissa hade inte pengar. Men då dyker vi kanske upp med andra spelare.

Tack för din tid och dina svar! Är det något du skulle vilja tillägga?

Ja, jag vill tacka e-star och discshop.se. Och sedan vill jag lycka avator och filuren lycka till i deras framtida liv\klaner!

141 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 141 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..