×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

ahl sitter på bänken på WCG

1
Om två veckor börjar World Cyber Games i San Francisco, USA. Kvalen till evenemanget har spelats över hela världen och som ni vet är det SK som representerar Sverige sedan de slog Team Gamers.nu på det svenska WCG-kvalet. SK har börjat planera inför turneringen och eftersom reglerna säger att man högst får vara fem personer från varje lag behövde SK bestämma vem som ska få sitta på bänken under turneringen. Valet blev, efter att slumpen fått avgöra, ahl. Hyper deltog inte i lottningen eftersom det redan var bestämt att han skulle med eftersom han sköter taktikerna i matcherna. De fem SK-spelarna som representerar Sverige på WCG blir alltså:
  • HeatoN
  • Potti
  • fisker
  • Hyper
  • SpawN
SK poängterar att ahl kommer fortsätta spela med laget efter WCG och att han även kommer att följa med laget till USA. Läs SK:s egna nyhet här.

321 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 321 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..