×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NOOB Magazine – datorvärlden på papper

1
I november kommer en världsnyhet träffa de svenska tidningsställen. Tidningen NOOB Magazine, som ges ut av förlaget Palm Publishing, kommer då utkomma med sitt första nummer. Det speciella med tidingen är att det är den första datortidning som inte skriver om varesig hård- eller mjukvara, utan inriktar sig på världen runt omkring spelen.
I en intervju med facknyhetssiten Dagensmedia.se säger chefredaktören Tomas "gREYKARN" Hermansson att man skall inrikta sig på den kultur som vuxit upp omkring datorspelen de senaste fem åren, och försöka fånga människan som lever för att spela datorspel. Detta inkluderar naturligtvis e-sport, som kommer bli en stor del av tidningens innehåll.

Tidningen kommer utkomma sex gånger per år, och kommer innehålla en blanding av såväl "hemma hos"-reportage som mer djuplodande artiklar om e-sport och sceners samt konsol-intresserade.

Prenumerationer går redan att beställa här. Tidningen har även en IRC-kanal, och den heter #NOOBMAG.

166 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 166 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..