×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CPL

SK slår The Titans och är i winner bracket-final

1
SK slog just The Titans efter mycket spännande drabbning på Mill. Matchen var en av semifinalerna i winner bracketen. Resultatet blev 19-17 till SK efter en vändning under ordinarie tid och två övertider. SK möter nu Eyeballers i winner bracket-finalen senare inatt. The Titans faller ner i i loser bracket.
SK fick börja som anfallare på Mill. Deras attacker var inte speciellt avancerade och rundorna började oftast ganska avvaktande med siktena placerade på diverse väggar. SK verkade inte riktigt känna sig hemma på banan.

The Titans satte upp ett effektivt och varierat försvar. I halvtid var det fördel för danskarna med 8-4.

SK inledde bra trots ett ganska oorganiserat försvar när The Titans rushade den öppna bombplatsen. Potti satte ett saftigt HS på SpawN som föll till marken men i övrigt var rundan en framgång för svenskarna.

Det svenska försvaret såg långt ifrån stabilt ut. Trots det lyckades de riktigt bra och med hjälp av lite individuell skicklighet kunde de vinna rundor. The Titans höll dock kvar ledningen från den första halvleken och gick upp i total ledning med 12-7.

SK behövde vinna fem rundor i rad för att få matchen till övertid. Efter många jämna situationer lyckades de ta matchen till övertid. I den sista rundan var ahl ensam kvar mot spx. Med hjälp av en snabb musrörelse kunde han inför närmare 7000 åskådare ta matchen till övertid.

På övertiden började The Titans mot den inneslutna bombplatsen men en SpawN väntade på dem. SpawN skuttade runt, föll från bron och sprang i sidled framför danskarna. I slutändan fick han ändå fyra frags och vann rundan åt SK.

En eco gick lätt till SK och de ledde med 2-0 i den första förlängningshalvleken. Den sista rundan i den första förlängningshalvleken attackerade The Titans försiktigt. SpawN öppnade rundan med tre frags och övriga SK-spelare kunde avsluta och vinna rundan. 3-0 efter den första förlängningshalvleken.

På pistolrundan i den andra rushade SK mitten mot den inneslutna bombplatsen. Rundan såg först ut att gå SK:s väg men The Titans vände på steken och svenskarna fick inte ens bomben apterad.

En eco gick lätt till danskarna innan SK kunde köpa vapen igen. På den sista rundan i den andra halvleken attackerade SK lite försiktigt överallt. Båda lagen led förluster och ett 2on2-läge uppstod. Tyvärr, för svensk del, slutade det med att eGene sköt ahl i ryggen. Totalt var ställningen 15-15 och en förlängning till skulle verkställas.

SK fick börja som anfallare i den andra förlängningen. De rushade mot den inneslutna bombplatsen och stegen men med vältajmade granater och välriktade USP:s kunde The Titans vinna rundan ganska lätt. KK och spx fick två frags var.

SK körde en eco innan de kunde vinna den sista rundan med hjälp av AK:s. 2-1 till The Titans i den första halvleken i den andra förlängningen.

Som försvarare vann SK pistolrundan efter två frags var av ahl och Potti. Stor spänning uppstod när ahl desarmerade bomben med en dansk kvar på banan.

Sparrundan blev riktigt intressant. Drally plockade inte mindre än tre SK-spelare med en mycket fin manöver med USP:en. fisker var ensam kvar mot Drally men fisker lyckades vinna afterplanten till mångas lättnad. SK behövde bara vinna en runda för att vinna matchen. Den sista rundan var inte lika påfrestande och SK kunde vinna den utan att förlora mer än två man. Slutresultatet blev 19-17 till SK och vi har helsvenskt i winner bracket-finalen.

Den matchen skulle ha spelats 02:50. Det är så klart omöjligt just nu då den tidpunkten har passerat. Den väntas börja inom kort även om SK säkert vill ha en liten paus efter den långa matchen mot The Titans.

SK Gaming vs. Eyeballers
HLTV: HLTV.org, hltv9.theplanet.com
Matchbot: #cpl.live11 @ Quakenet / #cplcast-cs-9 @ Gamesurge
Shoutcast: TsN
Idag kommer man att spela färdigt alla matcher fram till den stora finalen så det lär inte bli färdigt förrän solen står en bit upp på himlen här i Sverige.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..