×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Fix till kraschbuggen släpps i natt *

1
Sedan den senaste uppdateringen till CS 1.6 har buggarna varit ihärdiga som aldrig förr, vilket bland annat skapat stora problem för många av de som ville titta på HLTV till matcherna i Spanien. För de av er som mot all förmodan inte vet vilka buggar jag talar om är det de modellrelaterade buggarna som får Counter-strike att krascha.
Vi e-mailade cliffe för att ta reda på vad som kokar i grytan och fick till svar att en uppdatering för att fixa problemen kommer att släppas "tonight". Med tanke på att herrn i fråga är bosatt i USA kan vi tänka oss att uppdateringen släpps någon gång under natten. Förhoppningsvis slutar kodarna på plusstats i matchen mot buggarna den här gången.

cliffes svar på vårt e-mail, som innehöll ett par frågor om buggarna, såg ut så här:
An update to address the issues you mention will be released tonight.
* Uppdatering: Uppdateringen är nu släppt. Tydligen var det ett problem med hur hylsorna kastades ur vapnen som orsakade krascherna.
Improved shell ejection behavior causing errors
Som vanligt uppdaterar ni genom att starta spelet.

236 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 236 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..