×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Aztec2 på ingång

1
I en intervju på CSNation meddelas det att en uppföljare till den populära (nåja, åtminstone i vissa kretsar) banan Aztec är på väg. Narby, som har skapat bland andra Inferno, Mill, Fire, Airstrip och Vertigo tidigare, säger att Aztec2 nästan är helt färdig.
Det var längesedan en ny bana verkligen accepterades av scenen men kanske lyckas Aztec2. När Dust började plockas ur flera av de stora turneringarna skapade DaveJ Dust2. Kanske lyckas Aztec2 med samma bedrift som Dust2 gjorde.

CS-Nation's MikeJ: The most obvious question is of course, will we see this map officially in Counter-Strike?

narby: Maybe, that's up to cliffe at this stage. Aztec2 has been sitting on my hard drive for almost a year now. I've only just had time to retexture and get it complete, I just wanted to get it released really.
I intervjun säger Narby att han kommer att satsa på att göra Aztec2 mycket mer välbalanserad än sin föregångare. Han säger också att han har tagit bort omgivningsljuden som härjade i Aztec, t.ex. åskan. Av bilderna att döma regnar det inte heller på Aztec2.

Även om det inte bjuds på någon översiktsbild av banan säger Narby att dess layout kommer att vara ganska traditionell och simpel. Intervjun är ganska kort men de får ändå en hel del sagt. Ni finner intervjun här. En lista över de bilder på banan som finns följer här:

337 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 337 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..