×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

brunk lämnar Adrenaline – ny lineup fastställd

1
Adrenaline är för de absolut flesta ett välkänt klannamn inom CS-världen, så för att spara både tid och plats utelämnar vi en närmare presentation av klanen.
Idag meddelades att spelaren brunk har lämnat laget, och eftersom vesslans pressmeddelande därom inte är på väg ännu bestämde vi oss för att ta ett snack med huvudpersonen själv. Fragbite ger er brunk:

brunk


Hej brunk. Denna händelse ger ju en ganska naturlig öppning på vår lilla pratstund. Varför lämnar du Adrenaline?


Det är väl mer hela lagets vilja än min egen. Exakt varför kommer vesslan skriva ett statement om. Men vi skulle skära ner till fem personer från sex och det stod mellan mig och en annan spelare.

Kan du berätta vem den andre spelaren det stod mellan är?

Det har ingen betydelse nu. :)

Har det fungerat dåligt med sex spelare? Tror du att det är felet till att era framgångar inte varit riktigt så stora som många väntat sig?

Det går i princip alltid bättre med fem spelare, man får tightare TP i laget och så slipper någon bli sur för att den får stå över någon map den kanske vill spela och så vidare.

Eftersom ni i Adrenaline var ett gäng väldigt rutinerade herrar, kunde ni inte ha avstyrt detta problem redan från början genom att endast ta in fem medlemmar?

Verkar inte som det, ville väl testa med att köra sex lirare. Sen kom vi överens om att kanske börja köra på fem man istället för sex.

Var det ett beslut hela klanen fattade gemensamt, eller var det någon person som framförallt låg bakom det?

Alla tycker att det är bättre med fem men att det är svårt att hålla det aktivt iaf.

Hur känns det egentligen att få lämna adrenaline, hade du varit med och fattat det här beslutet om du vetat att det var du som skulle få gå?

Hehe, svårt att säga. Jag tycker det känns rätt b på sättet det hände typ ;p Kan ju inte säga att jag precis var förtjänt av det.

Hade ni en öppen diskussion om vem som skulle få lämna, eller känner du att resterande spelare har gått bakom ryggen på dig?

Det var ingen öppen diskussion, den skedde utan mig och Notorious. Jag är som sagt inte nöjd med det men just denna stund var väl den rätta då det är långt kvar till events så man har nog tid att hitta ett nytt lag, gör man inte det får man sluta spela.

Aha! Där försa du dig. Det stod alltså mellan dig och Notorious?

Jag och Noto var inte med på SEL finalerna. Där utav var vi inte med i diskussionen :)

Okej, det var nästan lite för bra för att vara sant, en sådan felsägning är ju inte precis vardagsmat :) Nästa fråga: Vad tror du är anledningen, förutom sexmannalineupen, till att ni inte lyckats bli den utmanaren till SK som många förväntade sig?

Vi hade otur och fick möta NoA i semifinalen, som vi delade internet-café med inför CPL Dallas, säger inte att vi skulle vunnit annars men det hade nog blivit annat spel.

Du menar att de kunde ert spel utan och innan?

Inte helt. De smekte ju oss rätt bra men de hade ju en del koll på spelet iaf, men det är inte väsentligt nu. Dom vann och vi förlora. Inget som kan ändra det. :)

Kan du dela med dig av ditt bästa minne från Adrenaline-tiden?

Hehe, ett par gånger med Noto skulle jag nog säga.. Jag fick han allt att bli lite damp under tiden i USA. Bästa var nog när han dansade "kisselikiss" dansen för mig haha! ;)

Låter spännande ;) Kan du bekräfta att Adrenalines nya laguppställning kommer bestå av vesslan, xeqtr, lucchese, quick och noto?
Yes

Kommer de återvända till USA för att nöta där, eller kommer de stanna här hemma i Sverige?

Stanna i Sverige och dega vidare tror jag väl.

Nåväl, låt oss då gå vidare till dig. Vad har du för planer för framtiden?
Jag kommer försöka hitta mig ett nytt lag som jag känner kan göra bra ifrån sig och är sköna personer. Spons är ju inte super viktig då det är ESWC och Dallas här näst som det båda är kval till. Jag vill lira med ett lag på hög nivå med ändå har det kul då dom spelar.

På ditt svar låter det som om du inte alltid hade roligt när du spelade med Adrenaline, stämmer det?

Jorå, till och från iaf. Vissa stunder roligt vissa stunder vare väl mindre tråkigt. Jag är väl lite mera "damp" än vad adrenaline är.

Har du hunnit få några konkreta klananbud än?

Hehe nej då, inte någon (tror jag) vet om det här i denna stund. Förutom typ fisker..

Okej, då tror jag att jag har slut på frågor? Något mer du vill bli frågad, eller ska vi ge oss på sista ordet?

Vill tillägna denna råd åt min kompis Christer Eriksson a.k.a "fisker" från laget Schroet Kommando. HAHA DU ÄR SÅ JÄVLA LEEEEEEEEEEIF!!!!!!!!!! hur e leget? hör av dig på msn snygging.

Just det ja, tack för intervjun!

Haha Nemas ;)
Avslutningsvis kan nämnas att Adrenalines nya laguppställning med andra ord är spikad, och att vi kanske kan vänta oss en mer utförlig förklaring av Vesslan inom kort. De resterande klanmedlemmarna återfinner ni i IRC-kanalen #adren.

165 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 165 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..