×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

walles AWP-guide

1
Spelaren walle i den nya klanen SpiXel har gjort en AWP-guide som säkerligen många av er tycker är intressant och lärorik. Många kommer säkerligen blåneka och säga "det där visste jag redan", men faktum är att många saker kanske inte är så självklara. Här är ett utdrag från guiden:
”Spawnhoppet”
Jag vet inte om SpawN anses vara den som var först att använda detta hopp, men i brist på annat så kallar vi det så. I alla fall, detta hoppet handlar om att kunna skjuta så snabbt som möjligt vid hopp följt av landning. Hoppet går ut på att man ska hoppa och landa bakåt. Om man hoppar och landar framåt så måste man vänta med att skjuta i och med att siktet skakar till. Exempel: om man som terrorist på inferno ska ta över bananen (vänstra vägen från t sett). Man hoppar in, använder sig av airaccelerate och landar bakåt och kan avfyra direkt (airaccelerate 10 som är standard är ett måste).
Här finner ni resten av guiden som är publicerad på Bombzone.

161 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 161 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..