×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SK i TV4

1
Idag vann som ni med största säkerhet inte undgått att märka SK.swe CPL Köpenhamn och nu skulle man kunna tro att denna nyhet handlade om detta, om det inte vore för rubriken.
Saken är nämligen den att både HeatoN och bds från klanen, den senare manager, alldeles nyss var med i ett inslag i TV4:s nyhetssänding. Tråkigt nog handlade det inte så mycket om själva evenemanget i Köpenhamn utan fokus låg mer på WCG i Korea och hur det är att vara professionell CS-spelare.

Inslaget kommer kanske att visas i den sena nyhetssändingen, klockan 22:00, på samma kanal men vill ni redan nu titta kan ni se det här.

Som grädde på moset lovade dessutom nyhetsuppläserskan att det kommer visas mer om "våra counterstrikespelande hjältar" imorgon klockan 20:00, då i programmet Kalla Fakta på samma kanal.

104 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 104 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..