×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Gamers-X amerikanska sektion?

1
Under dagen har det flödat rykten om hur Gamers-X amerikanska sektion kommer se ut. Det började med en nyhet på SoGamed men inget har ännu bekräftats av de inblandade. Jag tänkte i den här nyheten försöka ta fram vad som talar för och vad som talar emot nyheten men först ska vi ta upp själva nyheten.
Enligt de många sidor som nu har skrivit om den amerikanska sektionen av Gamers-X ska lineupen se ut så här:
bsl
knoxville
Naikon
method (So)
shaGuar
Ryktet säger även att laget just nu är nere i Brasilien och tränar tillsammans med mibr men även de uppgifterna är helt obekräftade.

Vad som talar för att det här skulle vara sanning är att samtliga spelarna antingen inte har någon klan just nu eller nyligen har gått med i en klan. shaGuar har spelat en del med TSG men han finns just nu inte med i TSG:s lineup på CAL:s hemsida.

Det har länge varit känt att Gamers-X ska skaffa en amerikansk sektion och att bsl ska vara med i den. Även om dessa rykten inte stämmer kommer vi fortfarande få se bsl i laget. bsl har redan flyttat till USA och ryktena pekar också på att Naikon och knoxville också har begett sig över Atlanten.

Vad som talar emot ryktena är att inget officiellt har kommit från Gamers-X – de har dock inte heller dementerat ryktena så det kan röra sig om att nyheten helt enkelt har läckt ut i förväg.

Vi har självklart försökt nå Gamers-X och någon av de inblandade men utan framgång. Vi får leva i ovisshet tills ett officiellt uttalande kommer från Gamers-X.

56 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 56 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..