×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Divine rekryterar från Norge

1
Under dagens nagelbitarkväll meddelade den SEL-aktuella klanen ClanDivine att de plockat in förstärkning från Norge, detta i form av Dyret som tidigare spelat i bland annat zx9. Dyret är dessutom känd för bli knivad i den välkända CS-filmen "Chicks Dig X-Pec".
Nog talat om CS-filmer, för att få reda på varför just denne norrman gått med i en annan väldigt lokalt baserad klan (alla bor i den lilla staden Hjo vid Vätterns strand) tog jag tag i managern Raw.

Divine`WD|Raw


Hej Raw! Jag skulle till att börja med vilja veta varför ni valt just denne norrman, Dyret?


Det har varit en hel del praccande med hans clans som heter zx9, vilket är en norsk klan. Dyret har varit enormt duktig och har en hel del taktiskt att komma med. Samt att han är en kille som passar in i Divine, så nu när Eriko är lite inaktiv för tillfället så frågade vi Dyret om han var intresserad och lira med oss ett tag framöver så svarade han helt enkelt Ja.

Det var uttömmande, dock kvarstår ett par frågetecken. Hur påverkar det här er satsning i SEL? Dyret kan ju av förklarliga skäl inte LANa med resten av laget speciellt ofta.

Nu är det inte säkert att Dyret kommer lira med oss under SEL ännu, pga. att han just nu är tillfrågad för ett kortsiktigt spelande i klanen. Men vi har självklart pratat om han är villig att flytta till Sverige och börja lira fast med klanen. Men det får framtiden avgöra.

Så Dyret är mer av en tillfällig spelare? Hur länge bedömer du i så fall att han kommer stanna med klanen?

I dagsläget skall han lira Rendezvous och Nollelva-lanet med oss, så får vi se hur det går. Sen om det funkar så kommer vi sätta oss ner och diskutera framtiden.

Så en sexmanna-lineup är en möjlighet i framtiden när eriko kommer tillbaka, det vill säga om dyret sköter sig?

Ja absolut, vi jobbar på att få en stadig lineup på 6 personer. Men det är ju inte det lättaste, det är ju en hel del som skall stämma överens med oss övriga i klanen.

Vad säger Dyrets förra klan, zx9 om detta avhopp? Tror du att han kommer vara välkommen tillbaka efter det här inhoppet för att spela med er, eller kommer han vara aktiv för båda klanerna under denna period?

För tillfälligt så är zx9 inaktiva pga norsk miltitärtjänst (vad det nu innebär. ) Tror från deras sida att dom ser det väldigt posiivt att han håller igång på egen hand under kanens tid som inaktiv.

Ja, nu är väl alla mina frågetecken uträtade till så kallade utropstecken. Tack för fina svar och lycka till med nya lineupen!

Tack själv Plastninja, ses på lan. Tack Dyret för du ställer upp! Vill också tacka våra sponsorer, Willbodata och Westcoast. Eriko, we miss u :/
Klanen återfinner ni vanligtvis i #ClanDivine.

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..