×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DotA 2

dd.Dota plockas upp av Quantic

1
Europamixen i dd.Dota har hittat ett hem, och det är hos den välkända amerikanska organisationen Quantic Gaming.
Den fransk-östeuropeiska mixturen av spelare i dd.Dota har fått mycket uppmärksamhet under 2013, sedan laget gick från att vara danskmajoritet till en fransk sådan. De är bland annat klara för nästa veckas DreamHack Summer 2013, och de kom även tvåa i det västra The International 3-kvalet.

Andraplatsen i kvalet har gett dem en sista chans få deltaga i årets största Dota 2-turnering via en wild-card-match, som kommer att bli mot den asiatiska tvåan Rattlesnake. Man kommer dock inte att spela under "davaydasvidania"-namnet varken i Jönköping eller i Seattle.

Idag plockades man nämligen upp av den stora amerikanska multi-gamingorganisationen Quantic Gaming. Organisationen har inte haft någon Dota 2-femma sedan fjolårets slutskede, då man offentliggjorde att man lade ner verksamheten bara för att återuppliva den två månader senare.
Quantic.Dota2
Artur "Goblak" Kostenko
Airat "Silent" Gaziev
Thibault "Funzii" Calonne
Titouan "Sockshka" Merloz
Sebastien "7ckngMad" Debs
Laget kommer, som nämnt, ovan att göra sin LAN-debut ifärda sitt nya svartröda ställ redan nästa helg då DreamHack Summer 2013 går av stapeln med en Dota 2-turnering värd 300 000 SEK.

Bildkälla: quanticgaming.com

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..