×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Finlands DH-representanter lämnar myDGB

1
Vinnarna av det finska DreamHack Summer 2013-kvalet har lämnat sin organisation och söker nytt stöd inför sommarens stora CS:GO-händelse.
Laget betraktas som Finlands främsta nu när Hawks lagt ner sin satsning. Denna titel spikade femman när de segrade i det finska onlinekvalet för DreamHack Summer efter en finalvinst över den profilstarka mixen f2^.

Resan är dock i lite fara för finnarna då man idag har lämnat myDGB i samband med att projektet, enligt uppgift, skall läggas ner. I och med detta söker laget nu nytt stöd inför resan till Jönköping, där man kommer att spela 200 000 SEK-turneringen SteelSeries CS:GO Championship.
RAIDERS (Söker organisation)
Aleski "allu" Jalli
Mikko "fAlsu" Fallström
Harri "reVicer" Kukkonen
Mikko "xartE" Välimaa
Joel "jOELZ" Aalto
Situationen är väldigt lik den som Aleksi "allu" Jalli upplevde med Hawks inför fjolårets DreamHack Winter, då de fick lämna sin organisation bara tio dagar innan evenemanget – också för att organisationen stängde ner. Då gick SteelSeries in och stöttade laget, men hur det blir för den före detta myDGB-femman återstår att se.

För att kontakta det finska laget kan man antingen maila till raiderscsgo@gmail.com eller lägga till patric.fahlman på Skype.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..