×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

aL och LD byter spelare – med varandra

1
Fragbite har fått reda på att en Absolute Legends-spelare valt att spela helgens DH-kval med Lemondogs, vilket har resulterat i att den uteblivna LD-spelaren tog platsen som öppnades i Absolute Legends.
På lördag spelas det svenska DreamHack Summer 2013-kvalet på Inferno Online, där 16 lag skall slåss om 10 000 kronor och en direktinbjudan till SteelSeries CS:GO Championship, som spelas på rekord-festivalen i mitten av juni.

Lag som Epsilon, Absolute Legends och Lemondogs stod igår klara för deltagande, men detta verkar ha förändrats en aning. Det är nämligen så att Joel "emilio" Mako valt att åka till kvalet med Lemondogs istället för sitt ordinarie lag, Absolute Legends.

"Lite skruvat blev det"
– Vi i aL bestämde oss för att inte åka till IO, utan kvala på DH istället. Så jag var lite spelsugen och bestämde mig att åka iväg som standin för Lemondogs, berättar Mako för Fragbite.

– När jag sedan bekräftat det så säger aL helt plötsligt att de ska åka, trots att lidde talat om för alla att han skulle sluta lira och så, så lite skruvat blev det, fortsätter Mako och önskar sitt forna lag lycka till i helgen.

Inte något missförstånd
I och med att hela händelsen till en början lät som ett enda stort missförstånd tog Fragbite kontakt med övriga spelare i Absolute Legends för en kommentar. I uttalandet berättar spelarna att det var ett lagbeslut som emilio var en del av, och inte någonting som hände bakom ryggen på någon.

– Joel vet själv varför det blev som det blev. Vi hade en hyfsat lång och ärlig diskussion där vi försökte lösa problemen utan framgång, men det är inget för hela allmänheten att ta del utav. Vi är inte osams med Joel och vi önskar honom all lycka i LD, då det är ett bra lag, vilket han förtjänar. Vi ses på IO!, uttalar sig de övriga spelarna i kontakt med Fragbite.

pyth ersätter i helgen
I och med att Mako tog plats i Lemondogs fick Jacob "pyth" Mourujärvi, som spelat för "citronhundarna" i veckan, gå åt sidan. Detta verkar dock inte ha lett till några större problem för den före detta hGh-spelaren då han fick fylla tomrummet i CRAVE, namnet som aL-femman går under i helgen.
Lemondogs i DH-kvalet
Isak "cype" Rydman
Simon "twist" Eliasson
Jerry "xelos" Råberg
Marcus "Delpan" Larsson
Joel "emlio" Mako

CRAVE i DH-kvalet
Markus "pronax" Wallsten
Jonathan "lidde" Lidgren
Alexander "rdl" Redl
Christian "Spitfire" Schiölde
Jacob "pyth" Mourujärvi
Det verkar alltså som att Mako har lämnat Absolute Legends permanent. Om han stannar i Lemondogs, och om Mourujärvi får en plats i Absolute Legends, lär vi får reda på efter helgens kvalande.

I och med denna "switcharoo" kan man förvänta sig en het stämning på Inferno Online mellan 12:00 och 20:00 under morgondagen. Fragbite kommer givetvis att vara på plats för att leverera så bra coverage som möjligt.

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..