×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Vinnarna i Crysis-tävlingen – vem får en iPad? *

1
Tävlingen avslutad!
Stort grattis till pnkt som efter att ha fått 42% av rösterna är nybliven ägare av en iPad mini! Tröstpriset i form av en Crysis 3-onepiece går till Scar, som fick 24% av rösterna.Deadline för Crysis 3-tävlingen har passerat, och Fragbite har valt ut åtta bidrag som vinner en varsin t-shirt. Nu är det upp till er användare att ta fram vem som vinner en sprillans ny iPad mini.

Tävlingen gick ut på att Fragbites kära användare skulle ta en bild på sig själva som med mer än tusen ord beskrev hur desperat de behövde en ny t-shirt.

Bidragen var inte jättemånga, men vi på Fragbite föredrar kvalitet för kvantitet, och ambitionsnivån bland deltagarna var hög. Då vi bara har åtta t-shirts att tävla ut får fem av de tretton tävlande tyvärr fortsätta bära den t-shirt de hade på sig under tävlingen.

Vinnare av en varsin Crysis 3-t-shirt Det är dock inte över än. Då det ändå "bara" var tretton personer som deltog i tävlingen låter vi samtliga bidrag vara med i omröstningen över vem som blir en iPad mini rikare. En superfräck Crysis 3-onepiece går till bidraget med näst flest röster. Nedan, eller under "läs mer", finner ni bidragen och omröstningen.

Tävlingen avslutad!
Stort grattis till pnkt som efter att ha fått 42% av rösterna är nybliven ägare av en iPad mini! Tröstpriset i form av en Crysis 3-onepiece går till Scar, som fick 24% av rösterna.

Vilket bidrag var bäst?

463 personer har röstat

35 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 35 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..