×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

GSL: RorO ror hem sista gruppen

1
Global StarCraft II Leagues sista WoL-turnering närmar sig sitt slut. Efter dagens sista matcher i Ro16 är det klart att fyra stycken Zergs, två Terrans och två Protoss går vidare till slutspelet där spelarna får göra upp om ~313 000 SEK.
Säsongen har varit fullspäckad av spännande matcher, speciellt nyligen då LosirA mötte GuMiho i en match som många tycker var den bästa WoL-matchen för året.

I Code S deltog två utländska spelare i form av Stephano och HuK, som tyvärr inte tog sig vidare i turneringen. Båda försökte kriga sig tillbaka i Code A men HuK föll i sin första match mot Shine. Stephano kommer spela sin Code A-match mot Flying den 19 februari.

Idag spelades sista gruppen innan slutspelet drar igång och i gruppen fanns PartinG, Life, RorO och BBoong. Efter fem omgångar stod det klart att den före detta Brood War-proffset RorO var en klar etta. För tvåans del, PartinG var vägen lite längre. Då PartinG förlorade sin första match mot Life var han tvungen att möta förloraren mellan RorO och BBoong. I den matchen blev det någorlunda svårt för PartinG men avslutade fint med en armé fylld med Void Rays och Carriers.

Sista matchen för dagen och gruppspelet stod mellan PartinG och Life. Matchen krävde alla tre kartorna och mestadels var det Life som stod för aggressionen då han två gånger försökte 8-poola ut Parting ur turneringen, vilket inte lyckades. PartinG slutar på andra plats i sin grupp och går nu vidare för att möta Curious i kvartsfinalen.



SK-Gamings MC möter RorO i kvarten.

Omgång 1: Life Vs. PartinG
Bel'Shir Vestige: 1-0
Akilon Flats: 2-0


Omgång 2: BBoong Vs. RorO
Whirlwind: 0-1
Daybreak: 1-1
Cloud Kingdom: 1-2


Omgång 3 - Vinnare mot Vinnare
Life Vs. RorO
Neo Planet S: 0-1
Daybreak: 1-1
Cloud Kingdom: 1-2


Omgång 4 - Förlorare mot Förlorare
PartinG Vs. BBoong
Neo Planet S: 0-1
Akilon Flats: 1-1
Daybreak: 2-1


Omgång 5 - Förlorare Omg. 3 mot Vinnare Omg. 4
Life Vs. PartinG
Cloud Kingdom: 0-1
Whirlwind: 1-1
Akilon Flats: 1-2
Nu väntar slutspelet som drar igång på torsdag, 21 februari klockan 10:10.

Kvartsfinal:
INnoVation Vs. Symbol
Curious Vs. PartinG
Soulkey Vs. TaeJa
MC Vs. RorO

Prispott:
1: 313 311 SEK
2: 125 324 SEK
3: 31 331 SEK
4/8: 18 800 SEK
9/16: 12 530 SEK

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..