×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

GSL: MC och Curious vidare från Ro16

1
Idag spelades näst sista gruppen av Global StarCraft II League Code S. Gruppens spelare bestod av MC, Curious, LosirA och GuMiho varav två stycken gick vidare till slutspelet.
Dagens första match var mellan MC och Curious. En Protoss mot Zerg som slutade 2 kartor mot noll för Curious del. Detta gjorde att MC tvingades möta LosirA. Zergen LosirA som i sin tur förlorade mot Terran-spelaren GuMiho, en match som många redan tycker är årets WoL-match.

För Curious del behövde han bara vinna sin match mot GuMiho för att gå vidare till slutspelet, vilket han gjorde med 2-0 i kartor. Sista matchen för dagen var mellan GuMiho och MC. En match som dominerades av MC, även om GuMiho försökte använda lite annorlunda taktiker som Hellions ihop med Banshees. MC vann matchen genom vinster på kartorna Akilon Flats och Daybreak.
Imorgon är det dags för den sista gruppen i Ro16. Gruppen består av stjärnspelaren PartinG som ställs upp mot Life i den första matchen, den yngsta spelaren som har vunnit GSL. Efteråt är det dags för BBoong som möter den före detta Brood War-spelaren RorO som säkerligen kommer bli en hårresande Zerg mot Zerg.

Spelschema

Omgång 1 - Grupp D
Life Vs. PartinG
BBoong Vs. RorO

Tid: torsdag 10:10
Stream: GomTV eller Twitch

GSL:s gruppspelssystem
Efter de inledande matcherna möter de två matchvinnarna varandra och därefter möts de två spelare som förlorade sina inledande matcher. Därefter spelas en femte match mellan de två spelare som vunnit en match och förlorat en match efter att alla spelat två matcher var.


Kvartsfinaler:
INnoVation Vs. Symbol
Curious Vs. Grupp D - #2
Soulkey Vs. TaeJa
MC Vs. Grupp D - #1

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..