×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WCG

SK vinner WCG-kvalet!

1
Nu har just finalen i det svenska WCG-kvalet avgjorts. I finalen möttes de världskända SK mot Frontline[EYE]. Det blev en inte alltför jämn match utan SK kunde relativt lätt plocka hem finalen och därmed en resa till WCG i Korea där de ska representera Sverige och kämpa om guldet. Läs vidare för ett referat från matchen.
SK.swe vs. Frontline[EYE] – 13-3

Frontline[EYE] öppnade matchen på Nuke som T genom att ha tre spelare med deagles och två med USP:s. De lyckades komma ner i B2 och de satte de spelare som hade deagles inne innanför glasdörrarna. SK anföll och det slutade med ett 1on1-läge mellan HeatoN och Hyper, dock hade Hyper skjutit iväg alla sina skott och HeatoN kunde lätt skjuta honom.

Frontline[EYE] campade ut hela andrarundan och köpte istället i tredjerundan. Det fungerade inte alltför bra för Frontline[EYE] och det slutade med att pain var ensam kvar mot tre SK-spelare. Han försökte gömma sig i T-basen, men fisker hittade honom i slutet av ronden.

Nästa runda sparar ett fattigt Frontline[EYE], och rundan därefter försöker de gå mot rampen men misslyckas totalt. Vid den här tidpunkten ledde SK med 5-0.

Den sjätte rundan lyckas Frontline[EYE] komma ner i B2 genom rampen, och det fungerade fint, och SK hade bra ekonomi och beslutade därför att campa ut ronden.

SK vinner nästa rond efter ett misslyckat yard-anfall, Frontline[EYE] behöver spara och låter fyra spelare rusha rampen där alla sprängs av HeatoN och fiskers granater. Hyper ser ahl i B1 och drar fram kniven och lyckas sätta två hugg i honom innan SpawN skjuter ner honom.

Vid ställningen 7-1 gjorde Frontline[EYE] ett nytt yard-anfall och de kom ner i B2 och lyckades ta deras andra rond. Frontline[EYE] försöker med ett B1-anfall och lyckas ta ut flera SK-spelare, men stoppas av fisker som avslutar ronden med en HE.

Sista rundan lyckas Frontline[EYE] komma ner i B2 och det blev ett 3on3-läge och efter fint spel av GudeN lyckas de vinna sista rundan och därmed förlora T-sidan med 3-9.

SK inledde sin halva som terrorister med att gå ner i B2 via yard, där de lyckades bra med att försvara bombplatsen och så småningom vann rundan. Ett par djuriska vrål hördes och snart var runda nummer två igång. Inte helt oväntat var det en eco från Frontline[EYE] som vanns av SK.

Rundan därpå valde Frontline[EYE] att köpa för att vinna rundan så att de fortfarande skulle ha en chans att vinna matchen utan att behöva ta den till övertid. SK sprang mot rampen och vidare ner i B2. Anfallet lyckades och SK hade nu som sämst lika med Frontline[EYE] stod i en nio rundor brant uppförsbacke. Den sista rundan avgjordes även den i B2 där SK upprepade sitt fina spel. 4-0 i den andra halvleken gjorde att slutresultatet blev 13-3 till SK, som kommer att få representera Sverige i Korea senare i år.

Dela detta på internet

Contributor

Hall of Fame,

80 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 80 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..