×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

I helgen spelas två streamade online-kval till ASUS ROG

1
Förutom NASL-finalerna som spelas i helgen kommer man att kunna följa högkvalitativ StarCraft II i och med kvalen till ASUS ROG. ASUS ROG har plats för 32 deltagare och nu i helgen blir 8 spelare kvalificerade genom två stycken online-kval.
Ett kval spelas på lördag och ett på söndag och båda startar med 32 spelare där de 4 bästa får varsin plats i huvudturneringen. Kvalen startar klockan 15:00 respektive dag och en officiell stream drar igång klockan 18:00.

16 platser till turneringen har redan delats ut via invites. Bland de som fått invite till turneringen hittar vi endast en svensk i form av Ai.Cytoplasm. Det återstår att se ifall fler svenskar kan kvalificera sig till turneringen genom helgens online-kval.
Klara för ASUS ROG
Ai.Cytoplasm
fnaticaLive
LiquidTaeJa
EmpireKas
EGDeMusliM
ALNaama
LiquidHerO
aTnSocke
ROG.elfi
mouzMaNa
fnaticNightEnD
RoX.KIS.Titan
RoX.KIS.fraer
EGIdrA
LiquidRet
mouzProtosser
ASUS ROG startar den 2 augusti och har cirka 200 000 kr i prispotten. Kommentatorer för turneringen kommer att vara Apollo, TLO, Khaldor och Wolf.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..