×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Fragbite söker webbutvecklare!

1
Fragbite försöker ständigt att förbättras på alla möjliga sätt, men vår egna webbutvecklare, samot, har blivit gammal och grå och har därmed inte tid att utveckla den nya versionen av vår vackra blåa hemsida – därför vänder vi oss till er! Vi söker folk som:
  • Har väldigt stor erfarenhet av objektorienterad PHP och SQL (större projekt är mycket meriterande)
  • Har stor erfarenhet av HTML och CSS
  • Har en stor portion energi!
  • Kan pendla till Stockholms innerstad
  • Vill vara med och skapa ett ännu bättre Fragbite!
Kunskaper inom JavaScript, Prototype, jQuery, Scriptaculous, projektledning och Adobe Photoshop eller motsvarande är meriterande.
Arbetet är i första hand heltidsjobb över sommaren, men eventuellt finns möjlighet till fortsättning under hösten. Vi betalar marknadsmässig lön och arbetsplatsen är på Nyheter24:s kontor i Stockholm.

Så har du kunskap och är sugen på att ta e-sporten framåt och samtidigt jobba med Sveriges skönaste människor? Då kan du ju skicka iväg ett mail till fragbite [snabel-a] nyheter24.se med CV, arbetsprover som du är stolt över och en motivering till varför du söker tjänsten samt en kort beskrivning om dig själv.

44 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 44 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..