×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Budak: zet-situationen ska lösas efter IOL

1
Till Fragbite har nu SK:s coach Anton Budak kommenterat och försökt att reda ut alla spekulationer och rykten som uppstått kring SK:s laguppställning, och främst zets vara eller inte vara i laget.
Sedan allen i vår intervju tidigare idag avslöjat att man tänkt spela med Snajdan på IOL samt att man behöver förnya ingameledningen, har spekulationerna tagit ny fart.

Budak berättar bland annat att SK:s ledning reagerade mycket kraftigt på faktumet att zet missade sitt flyg till mässan Gamescom och Extreme Masters Supercup, och att laget då trott att zet blivit omedelbart sparkad, vilket ledde till att man spelade med Snajdan.

Allt Budak har att säga finns nedan:
Jag förstår att folk är lite konfundersamma över SK:s situation. Innan Supercup var det inget snack om att byta ut någon spelare, eller att testa spela med någon spelare.

Vi sitter i en av världens största organisationer där vi har en ledning som tar beslut om vem som går in och vem som går ut. Att zet missade flyget är inget snack om att ledningen tog illa upp av, och att man ville ha bort honom med omedelbar verkan eftersom Gamescom är väldigt viktig för våra sponsorer och vår organisation, så det handlar inte bara om laget.

Det Alex (TheSlasH, en av SK:s ägare) gick ut och skrev till readmore.de var bara en spekulation från hans sida om hans önskemål. Med all ära, Alex har en stor roll i SK, men CS-sektionen har jag och Andreas (bds) hand om, och vi har en daglig dialog med varandra. Allt jag gör diskuterar jag med Andreas, men han har gett mig fullt förtroende att göra vad jag vill med laget. Han litar på mitt omdöme.

Jag lyssnar väldigt mycket på spelarna, men en spelare kan ej ta ut eller in någon ur laget, så spekulationen allen hade var en personlig spekulation från hans sida. Det har inte varit något prat om att walle ska varken kickas eller bara vara spelare. I mina ögon är walle en ikon för SK.

När grabbarna kom hem från Tyskland trodde de att SK kickat zet med omedelbar verkan, och spelade därför med Snajdan i ett par timmar för att lösa en akut situation till helgen ett par dagar senare.

Jag vill då säga att om SK hade tagit bort zet så skulle Snajdan vara en tillfällig lösning till helgen, inte så att han har en självklar plats i laget.

Så jag vill säga så här: Vi kommer att spela med samma lineup som vi har gjort, och sedan ta ett beslut efter IOL om zet-situationen.
Imorgon klockan 13:00 spelar SK (med zet) mot Begrip i IOL-slutspelet vid Sergels torg.

89 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 89 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..