×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Pink Zinic: tuffa brudar i lyxförpackning

1
Spexig och militärinfluerad bild på det nya damlaget.
Före detta MYM.Ladies, som bland annat vann ESWC Masters i Paris, och slutade på en fjärdeplats i höstens ESWC-finaler, har hittat ett nytt hem. Efter att laget lämnade MYM stod man utan organisation, något som alltså löst sig.

Pink Zinic är lagets nya namn, och bakom spelarna står en nystartad organisation. Stommen i denna består av människor från bland annat ESNation och MYM. I samband med starten lanseras även en väldigt rosa hemsida, och det är ingen hemlighet att organisationen väljer att spela på traditionella värderingar:
We will unite Esports and good looking girls which makes it possible to present gaming to a larger audience and disprove stereotypes that associate gaming with ‘dark room, no friends, chips and cola’.
Man siktar med andra ord mot en ny publik, och inte bara de insatta kretsarna. För att ytterligare marknadsföra laget har man släppt en introduktionsvideo, som går att spana på nedan.


myZinic.com finns redan nu bilder, blogginlägg och annat smått och gott för den intresserade. Det utlovas även mer media och aktiviteter inom en snar framtid.

271 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 271 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..