×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Fragbites FragFilmFilial – Årets film 2008?

1
Som förhoppningsvis uppmärksammat är år 2008 över sedan en knapp månad tillbaka och det är dags för en omröstning. Vi har nominerat fyra fragfilmer från runtom i världen till att bli "Årets CS-film 2008".
Bland de nominerade hittar vi enbart en svensk representant i form av Xyanide, som tillsammans med tysken crzyfst gjorde en film om fRoDs 1.6-karriär när han hade gått över till Source. Nedan kommer resten av de nominerade, några korta ord om filmerna samt länklistor.

De fyra nominerade filmerna

Annihilation 2
av Michal "Dager" Marcinek

En genial fartfylld film med några av de bästa fragsen från de bästa spelarna i världen. Elektromusik av Pendulum dunkar i högtalarna i denna adrenalinfylld storm som bara blåser ut ur skärmen och högtalarna, får dig att hålla hårt i stolen.

Länkar: n0thing but headshots
av John "Highfive" Blake

Kanske den absolut mest omtalade filmen 2008 där den unga och uppåtgående Counter-Strike-stjärnan Jordan "n0thing" Gilbert skjuter ner den amerikanska eliten. Mycket snack huruvida n0things smoke existerade eller ej, samt om han hade fusk eller inte har glidit runt över internet men fusk eller ej så är detta en grym film. En fartfylld film med galna sekvenser gör detta till en otroligt underhållande kvart.

Länkar: O'fRoD, The Aftermath
av Daniel "Xyanide" Hagelin
& Niklas "crzyfst" Koep

Vår enda svenska representant bjuder tillsammans med sin tyska vän på en riktigt effektfylld explosion med brutal musik och snygga frags, helt klart en av årets bästa filmer även om kritiken när filmen var nysläppt säger annat. Många påstår att detta var årets besvikelse men laddar man hem den nu när alla förväntningar är borta lär man uppskatta filmen mycket mer än när man såg den för första gången.

Länkar: The Evolution Theory
av Sami "kaJis" Huttunen

En lite mer avslappnad film med sköna och milda effekter, njutbar musik och galna frags. Den före detta Evil Geniuses-spelaren evolution får visa upp sina galna AWP-reflexer och rekylhantering som han mosar ner den amerikanska semieliten med.

Länkar:Med detta sagt önskar vi lycka till och må den bästa filmen vinna!

Vilken var den bästa filmen år 2008?

3662 personer har röstat

233 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 233 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..