×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IOL

vesslan, fisker, ahl, XeqtR och quick till IOL **

1
IOL-finalerna går av stapeln på lördag och bland de över 30 lag som är uppskrivna finns både Giants och Blank. Fram tills nu återstod dock det hemliga lag som ska delta i turneringen. Nu avslöjar man dock vilka som ska spela för laget och det råder inga tvivel om att Inferno Online slår på stort när inte mindre än fem CS-legender återfinns i femman, bland dem båda före detta SK-spelarna ahl och fisker.
Men inte tar det slut där. Nej, sällskap till ahl och fisker gör inga mindre än gamla Adrenaline-legenderna vesslan, XeqtR och quick (som också synts i en reklamfilm för Burger King).
– Det var inte lätt att få ihop killarna. Oavsett vad man säger är gamla CS-spelare lite speciella alltså, svåra att ha att göra med, inte på det dåliga sättet, utan att de inte längre är så lätta att nå utanför esportscenen, säger Budak från Inferno Online till Fragbite.

Laget, som går under namnet Inferno Online 2003, består alltså av följande spelare:
ahl
vesslan
fisker
quick
XeqtR
Laget kommer alltså på lördag och söndag tävla om de 30 000 kr som står på spel i säsong två av Inferno Online League. Vidare finns även en huvudfinalsplats att hämta som segrare, och ytterligare spel efter den här helgen från dessa fem herrar är alltså inte omöjligt.

* Uppdatering: Enligt killarna borta på Rakaka har quick inte möjlighet att delta i slutspelet – ersättare för honom blir ingen mindre än SpawN.

** Uppdatering: Det blir ingen SpawN trots allt – quick har gjort en helvändning och kommer kunna delta ändå.

420 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 420 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..