×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Lag Väst i ledning efter första spelsättet i WC3

1
e-Stars Continental Cup inleddes idag med en invigning och det första spelsättet i Warcraft 3. Som vi tidigare gått igenom spelas turneringen med två spelsätt – Trekanten och Herre på täppan – och man inledde med det senare i Warcraft 3-inledningen.
Det blev något av en skräll när Väst tog hand om vinsten efter att bara ha förlorat en match. Öst hade ett på pappret starkt lag med Moon, Sky och Lyn. Det blev dock istället svenske SaSe, holländaren Grubby och ukrainaren HoT som visade sig bättre, även om sistnämnde HoT aldrig behövde spela en match.

Coacherna valde att inleda med Sky respektive SaSe i öppningsmatchen. SaSe besegrade sin kinesiska motståndare och Lag Väst och SaSe blev herre på täppan. Garimto, Lag Östs coach, satte då emot med Moon som tog över tronen – men när XeqtR kontrade genom att sätta in Grubby så kunde holländaren vinna två raka matcher. Se det hela i trädform i vårt cover.

XeqtR påpekar i presskonferensen efter matcherna att man var underdogs och att hans mannar överraskade positivt.
– Det ökar klart våra chanser att vinna. Fixar CS-lagen sina två poäng, som de normalt sett ska göra, så ska det nog gå vägen, sade XeqtR.

Lag Väst kan nu känna sig lite mer bekväma när man går till nästa fas imorgon – nämligen det andra spelsättet i Warcraft 3 (Trekanten). Trekanten innebär helt enkelt att lagen hittar varsitt motståndarlag på en på förhand fastställd bana.

Ställningen efter nästa spelsätt kommer att följa med lagen till Counter-Strike när det spelet börjar senare under morgondagen. Warcraft 3 börjar 08.00 imorgon och CS följer 13.00. CS börjar med Trekanten som spelform, vilket garanterar speltid för svenska fnatic.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..