×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Extreme Masters

fnatic inleder Extreme Masters 17:00 – walle-intervju

1
Idag klockan 17.00 börjar Extreme Masters med två matcher från Grupp A där fnatic spelar. En timme senare börjar två matcher från SK:s grupp.
Förutom dessa matcher kommer ytterligare en omgång i vardera grupp att spelas ikväll. I morgon kommer resterande omgångar att slutföras, men förutom dem så kommer vi att få ta del av någon omgång av SEC 2008. Lägg dock märke till att första omgången av SEC börjar 10.00 imorgon.

Roccat vs. mibr
Tid: 17.00
HLTV: HLTV.org

fnatic vs. mousesports
Tid: 17.00
HLTV: HLTV.org

SK vs. excello
Tid: 18.00
HLTV: HLTV.org

eSTRO vs. Alternate
Tid: 18.00
HLTV: HLTV.org
Nyss spelades även ESL:s Allstar-match färdigt med tio av Europas bästa spelare på samma server, men ingen av spelarna la någon större energi i vad de gjorde. Ett ineye-demo från matchens "lirare" Tixo hittar ni här.

Vi fick även tag på walle kort efter matchen som hade följande att säga:
Ni spelade precis en Allstar-match, vad tyckte du om den? Var det kul?

Tanken var väl att det skulle vara kul men det hela var väl rätt meningslöst egentligen. Det var väl ett tidsfördriv i alla fall.

Varför blev det som det blev?

Man mixar ju så många olika spelare så det blir ju inget snack egentligen. Man sitter ju bara och spelar för sig själv så det hela kändes ganska meninslöst.

Överlag då, är det bra med Allstars-matcher eller är det helt onödigt?

Jag har ju spelat Allstar förut i LA. Det var ju mycket bättre då men då var vi ju från Europa så då funkade det mycket bättre än vad det gjorde nu. Det är ju inte så lätt att prata med en Korean som inte kan ett ord engelska, det är ju skillnad... Men a, visst är det bra, det funkade kanske inte just nu dock.

Vidare till det ni verkligen är här för då, EM. Hur tror du det kommer gå där? Vad har ni för chanser?

Vi siktar ju såklart på första plats men det är såpass många bra lag så det är ju omöjligt att säga vilka som kommer komma längst men jag tror vi har en bra chans och så ifall vi har flytet så kan det gå långt.

Ni delar ju grupp med excello, eSTRO, Virtus.pro och Team Alternate, vilka tror du blir tuffast?

Jag tror nog att virtus blir farligast. Jag tror dom är svårast att beräkna vad dom kommer att göra. Dom är väldigt random och skjuter bra som fan så jag tror dom blir svåra.

Top tre då till sist, vad tror du?

Eh... SK, fnatic... roccat? Ja, jag gissar på det.

I ordning eller utan inbördes ordning?

Helst i ordning men vi får se hur det går.

Lycka till!

Tack!
Spelscheman:
Övrigt:
Demos:
Bilder

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..