×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Hårdvara

Razer släpper nytt headset och tangentbord

1
I samband med WCG i Seattle, som ju Razer sponsrar, släpper tillbehörsjätten två nya tillbehör – ett headset och ett tangentbord.
Headsettet går under namnet Piranha, som avslöjades så tidigt som WCG i Singapore, det vill säga för två år sedan. Sedan dess har vi dock inte sett så mycket av skapelsen, och ett annat headset – Barracuda – har hunnit före vad som skulle bli Razers första ljudsatsning.

Piranha har de klassiska formerna av ett gamingheadset och påminner mycket om vad vi har sett tidigare från Sennheiser och Plantronics. Dock självklart med lysande Razer-loggor och snyggt yttre. Mer information om Piranha finner ni på razerzone.com.

Razers andra nyhet är tangentbordet Lycosa. Designen är futuristisk och knapparna är inte helt oväntat lysande. Tangentbordet är programmerbart och har en "non-slip rubber finish". Intresserade läser mer på Razers webbsida!

117 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 117 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..