×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

dsn, walle, allen och fnatic nominerade i eSports Award

1
Nomineringarna för 2007 års eSports Award som precis som förra året kommer att avslutas med utnämningar på Games Convention i Leipzig har släppts.
Trevlig är att det finns minst en svensk i varenda kategori förutom WarCraft 3. En av de tyngsta kategorierna är utan tvekan årets CS-spelare, där Sverige har två nomineringar – flest av alla.

Förra årets vinnare, f0rest, saknas dock, vilket är underligt med tanke på hans lysande spel under slutet av GameGune. För Sveriges del är det istället walle och dsn som vi får hoppas på.

De nominerade är:
eSports Player of the Year
toxic (Quake)
Neo (CS)
Sky (WarCraft 3)
hero (FIFA)
Vanessa (Dead or Alive)

Best Counter-Strike Player
walle (NiP)
dsn (fnatic)
Neo (PGS)
mooN (aTTaX)
cogu (mibr)

Best Warcraft 3 Player
Creolophus
ToD
Sky
Moon
HoT

Breakthrough of the Year
allen (CS)
av3k (Quake)
Fly100% (WarCraft 3)
cypher (Quake)
roman (CS)

Best FPS Duel Player
toxic
fojji
cooller
av3k
cypher

eSports Team of the Year
fnatic (CS)
World Elite (WC3)
PGS Gaming (CS)
Dignitas (WiC)
Pandemic (WoW)

Best eSports Coverage
Fragbite.com
GotFrag.com
readmore.de
SK-Gaming.com
ESReality.com
Meetyourmakers.com
replays.net
Zonerank.com
eFever.de
cyberfight.ru
Sverige har med marginal flest nomineringar av alla med hela sju stycken, om vi bara räknar de "riktiga" kategorierna där spelare och lag ställer upp.

Som synes är Sverige representerat av Fragbite i kategorin för coverage. Det finns också en sista kategori där journalister tävlar med sina artiklar, där Sverige är representerat av GeminiRius som skrev en artikel om den svenska esportscenen på ZoneRank.com.

Alla kategorier utom tre avgörs av en jury, följande tre går alltså att rösta på (kräver medlemskap):Mer information om de nominerade och annat smått och gott finner ni hos esports-award.org, och en mer lättöverskådlig lista med bland annat alla de nominerade artiklarna i journalistkategorin finner ni hos readmore.de!

175 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 175 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..