×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Begrip förlorar stort mot Amazing Gaming

1
Efter Begrips jämna premiärmatch mot digitalMind föll laget tungt mot Amazing Gaming från Ukraina. Begrip blev helt låsta som terrorister på Nuke och fick bara med sig två rundor från halvleken. Trots vunnen pistolrunda kom Amazing Gaming tillbaka in i matchen direkt och avgjorde starkt med hela 16-3 – som blev 20-10 efter att man spelat klart alla rundor.
fnatic mötte det indiska ESWC-laget och hade en på papperet betydligt enklare match och man säkrade ännu en vinst för svensklaget.
    fnatic vs. ATE.I – 21-9
    Begrip vs. Amazing Gaming – 10-20
Förlusten för Begrip betyder att man nu i princip behöver vinna resten av matcherna, som innefattar den ryska sektionen i samma organisation som sista match i gruppen. Senast Begrip.ru och Begrip.se möttes förlorade svenskarna med 1-2 i kartor.

Närmast för Begrip väntar dock en match mot k23 från Kazahkstan. k23 är mest kända från deras WCG-silver för två år sedan där man förlorade mot 3D i finalen. Värt att nämnas är dock att CS Source spelades då.
Omgång 3 – 12.30

Begrip vs. k23
fnatic vs. Havock – HLTV.org
Alla resultat som är klara hittas i vårt cover!

83 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 83 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..