×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Spanien

Fragbite-nyhet bannar nästan Begrip, NiP och fnatic

1
I torsdags publicerade Fragbite en nyhet om att tre svenska topplag skulle delta på det spanska evenemanget GameGune. Nyheten möttes med stor upprördhet från arrangörerna bakom GameGune som berättade för Fragbite att lagen med stor sannolikhet skulle bli bannade från evenemanget för att ha pratat med media innan de bekräftade deltagandet med arrangörerna.
Lag som publicerar att de ska åka till ett evenemang organiserat av RCGAMING innan de har fått tillåtelse eller bekräftat det med arrangörerna av GameGune blir vanligtvis bannade, uppgav arrangörerna då. Representanter för flera av lagen som Fragbite varit i kontakt med hävdade dock att de inte kände till någon sådan regel.

GameGune försökte då förmå lagen att ta tillbaka sin bekräftelse och Fragbite blev från flera håll ombedda att ta bort nyheten. GameGune påstod sig dessutom vilja stämma Fragbite för att ha skrivit om uppgifterna.

Representanter från lagen hävdade ihärdigt i kommentarerna till nyhetsposten hos SK-Gaming.com att de inte alls skulle delta på LAN:et. Det gjordes sannolikt på uppmaning av GameGune.

Igår hade arrangörerna dock ändrat sig och inget av lagen ska vara bannade. Enligt huvudadministratören för turneringen hade man en diskussion med lagen och kom fram till att de inte kände till regeln och därför inte behövde bannas. Det innebär att deltagarlistan förmodligen innehåller följande lag, trots att det på flera håll hävdas att varken NiP, fnatic eller Begrip ska delta.
SK
NiP
fnatic
Begrip
69N-28E
Mousesports
mibr
MYM
Virtus.pro
x6tence
dignitas
mTw
lansports-exotic
redCode.X-fi
Dimension4
emuLate
Global Gaming
Ideal Gaming
ZYKON

156 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 156 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..