×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

Evilzone skräller mot SK

1
Som vi tidigare har berättat så arrangeras det ett förkval till ESWC 2007 i dag på Inferno-Online i Stockholm. Grupp A som består av fyra lag, Silvereye, SK, Evilzone och EscapeGaming har precis avslutats. Föga överraskande så var det inga problem för SK att ta sig vidare från gruppen.
I den tredje och sista omgången hette SK:s motstånd Evilzone. Det visade sig bli en svårare match än de två tidigare. SK började som T på Nuke och lyckades bara ta fem rundor.

När sedan Evilzone tog pistolrundan som efter sidbytet såg det allt svårare ut för SK. Sedan lyckades Evilzone ta hela tre rundor till innan SK fick sin första som försvarande lag. Det blev tre till, men sen kom Evilzone tillbaka och tog de två rundorna de behövde för vinst, 16-9. Sedan lämnade SK servern och därmed fick Evilzone resterande rundor. Därmed stod även Evilzone som vinnare av Grupp A, då de även vann sin matcher mot Silvereye och EscapeGaming.

Resultat från Grupp A:
Evilzone vs. Silvereye - 17-13
SK vs. EscapeGaming - 21-9
SK vs. Silvereye - 19-11
Evilzone vs. EscapeGaming - 25-5
SK vs. Evilzone - 9-21
EscapeGaming vs. Silvereye - 21-9


Spelade för lagen gjorde dessa herrar:

SK
SpawN
fisker
RobbaN
allen
Red
Silvereye
rdl
floreNz
FYRR73
pb
kRYPLR
Evilzone
hibb
kylie
kvicken
Nippo
Like
EscapeGaming
Rogga
chaaya
xpo
Gabbe
andman
Här har vi samlat lite länkar:

Spelscheman
Demos

136 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 136 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..