×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Drally gör comeback – som Source-spelare

1
Den danske The Titans-stjärnan Drally har nu gjort comeback sedan han avslutade sin Counter-strike 1.6-karriär i All The Rage (nuvarande H2k) för en tid sedan. Comebacken gäller dock inte 1.6 utan Source, som han ska spela med den danska organisationen Copenhagen eSports.
Drally är en av två nyförvärv i laget och förklarar sin comeback så här (fritt översatt från danska):

– Det startade med att Martin (soukz) snackade med mig om att starta ett litet lag här nere i Holstebro till små LAN. Så blev han kontaktad om att vi två skulle vara de två nya i Copenhagen eSports CS: Source-lag...

Det verkar med andra ord ha varit ett hyfsat spontant och kanske lite chansbetonat beslut, men att det ska bräckas på grund av olust för Source verkar det inte vara någon fara för.

– Det ska sägas att jag har spelat CS: Source i kanske en och en halv månad i hela mitt liv och det var inför WCG (alla spelarna i level skydde spelet värre än pesten), men efter att ha varit borta så lång tid har jag givit det en chans och tycker att det är trevligt att flasharna faktiskt kan påverka motståndarna:D!, förklarade Drally, som dock inte anser att Source ska jämföras med 1.6.

Copenhagen eSports laguppställning finner ni nedan (samtliga spelare är i princip helt okända för oss med 1.6-skygglappar, men en viss coachs nickname gjorde en lista självklar):
vnG
Jerome
Krogh
nap^
Drally
soukz
kUk (coach)
Källa: xplayn.com

160 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 160 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..