×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrips prislapp på face 45 000 kr

1
Begrip fortsätter att öppet diskutera en eventuell spelarövergång med NiP. Det är sedan tidigare känt att NiP har visat intresse för face, och individ har nu för rakaka bekräftat rykten som säger att Begrips pris är 45 000 kr.
face är under kontrakt fram till den sista juli, vilket bland annat inkluderar flera av vårens evenemang samt ESWC.

– NiP har nästa vecka ut att komma till skott annars kör vi på med Face. Wonderbase och Gathering är rätt snart så vi kan inte stå och trampa för att NiP är sega. Han har nästan 5 månader kvar av kontraktet så 1000 euro per månad är rimligt, säger individ till rakaka.

Inga av Begrips spelare har löner i dagsläget, och organisationens omsättning är jämfört med NiP mycket liten. 45 000 kr skulle förmodligen göra ett stort intryck i kassan, till skillnad från NiP som sitter hos penningstarka Gamers Paradise.

Till Fragbite förklarar Begrips manager individ att inga av spelarna i Begrip har löner idag. En flytt till NiP skulle säkerligen innebära både en lön och ett lyft för CS-karriären för face.

NiP:s ledning har fortfarande inte varit i kontakt med individ, som istället har valt att tala direkt till media.

– Jag tycker att de beter sig ganska oproffsigt genom att endast ha kontakt med spelarna. Just nu agerar face mellanhand mellan oss och NiP vilket jag tycker är under all kritik, säger individ om situationen.

256 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 256 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..