×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

Valve smygintroducerar reklam i CS

1
Det har länge varit känt att Valve ska testa att köra reklam in-game i Counter-Strike. Än så länge har det dock bara varit på test för att utvärdera. I den senaste uppdateringen som har släppts har man dock slagit på annonserna – utan att nämna det i den ackompanjerande nyheten.
Enligt Valve innehåller den senaste uppdateringen endast två saker:
- Allow screen resolutions up to 2560x1600
- Fixed player names with really wide characters getting ellipses and being indistinguishable from one another scoreboard
Som synes på bilderna lär det knappast bli dessa två uppdateringar som det kommer att snackas om i communityt framöver.

Reklamen finns synlig på scoreboarden och på Dust2. Valve har ännu inte släppt någon information om den nya reklamen kommer att vara permanent. In-game-reklamen blir den första större uppdateringen Valve har gjort av Counter-Strike 1.6 på mycket länge.

Det moraliska dilemmat att i efterhand lägga in reklam i ett spel som spelare redan har betalat för är uppenbar, men kanske kan det också vara ett sätt för Valve att motivera vidare utveckling av Counter-Strike 1.6 som sedan länge har varit nedprioriterat.

Uppdatering: Reklamen finns även på Aztec. Bilder på hur det ser ut finns hos CS Nation.

511 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 511 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..