×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Läget i NiP: HeatoN förvånad – walle eventuellt inaktiv

1
I skuggan av SK:s nya lag står ett NiP som är nere på fyra man som alla är omgärdade av tunga klanbytesrykten. HeatoN och walle från laget har nu kommenterat det hela.
HeatoN skriver i sin kommentar på NiP-Gaming.com att han är förvånad, men att NiP bara kommer att gå framåt härifrån.

– Det är verkligen tråkigt att de lämnade oss eftersom de båda är härliga spelare och goda vänner, och jag är fortfarande på sätt och vis chockad över att det här hände eftersom det kom som en blixt från en klar himmel, såg det verkligen inte komma eller en anledning för det. Men jag vill tacka dem för deras tid i NiP och önska dem all lycka i framtiden. För NiP:s framtid kan jag garantera er att vi inte kommer att gå någon annanstans än framåt, skrev HeatoN.

För walle, som in i det sista ryktades vara en del av det nya SK-laget, är läget inte lika mycket "framåt". Följande är ett utdrag från en kommande intervju med SpawN:
walle var enligt de obekräftade uppgifterna ett hett alternativ till att gå med i SK – hur blev det med det?

SpawN: walle ville helt enkelt gå inaktiv pga. privata saker och jag förstår honom.
walle själv var när Fragbite talade med honom förtegen, men han kunde ändå göra följande lilla uttalande:

– Jag är ännu anställd utav NiP. Framtiden är osäker men antingen blir det lir här eller ingenting.

NiP går med andra ord en mycket intressant framtid till mötes. Glada nyheter för NiP-fans är åtminstone att HeatoN verkar vara långt ifrån slagen, medan framtiden för walle, ins och zet än så länge är oviss.

275 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 275 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..