×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CPL

Brasilianska eliten på CPL Brasilien i veckan

1
Från och med idag fram till söndag spelas CPL Brasilien i Sao Paulo. Precis som numera är vanligt är det inte något fullfjädrat CPL-evenemang, utan snarare ett brasilianskt kval, vilket understryks av faktumet att alla utom 1 av de 18 deltagande lagen är just brasilianska.
Alla de största finns på plats: mibr, GameCrashers, GameCrashers.br och g3x. Seedningen av topplagen ser för evenemanget ut så här:
Seedning
1. mibr
2. g3x
3. GameCrashers
4. GameCrashers.br
mibr spelar dock utan två av sina ordinarie spelare – fnx är för ung för att delta och ersätts av pava medan KIKOOO inte kunde delta på grund av andra åtaganden och därför ersatts av ingen mindre än lagets manager sleeve. Kaptenen KIKOOO kommer dock att vara tillbaka i laget till CPL Winter, det samma gäller dock inte för fnx som även där ska ersättas av pava.

Prispengarna är totalt 150 000 kr varav 40 000 kr går till segraren, som så klart även får deltagande på CPL Winter betalt för sig. Turneringen kommer att bli rejält utdragen eftersom det är så få lag och man startar redan idag och inte ska vara färdiga förrän på söndag. Med det konstaterat kan vi dra slutsatsen att toppmötena mellan de fyra förmodligen kommer att låta vänta på sig till på lördag, då winner bracket-semifinalerna spelas.

Vill man ändå börja följa turneringen redan nu så finner ni HLTV-IP:n ovanför CS-tipset till vänster, samt kontinuerligt och officiellt uppdaterade resultat i följande brackets:

60 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 60 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..