×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

WSVG

Dags för final på WSVG London: Pentagram mot hoorai

1
Då var vi alltså framme vid WSVG Londons finalmatch. Lagen som hade tagit sig till winner bracket-finalen, är även lagen som gör upp om förstaplatsen – Pentagram och hoorai. När lagen möttes tidigare på evenmanget körde Pentagram över hoorai – något man gjort i stort sett med alla lag man stött på. Även hoorai har spelat bra i turneringen och har bland annat två segrar mot svenska SK i bagaget som slutade trea i turneringen. Värt att nämna är att båda lagen är kvalificerade för den kommande stora WSVG-turneringen.
Eftersom Pentagram gick segrande ur kampen mellan lagen i winner bracket-finalen, måste hoorai vinna två kartor, medan det räcker med en för polackerna. Den första karten i finalen kommer att bli Inferno, samt Dust2 som andra mapp om hoorai vinner den första. I CS-tipset är det en klar oddsledning för Pentagram – 63 procent. Matchen kommer att bli den första CS-matchen här i London som arrangörerna valt att flytta till scenen, så det lär bli rätt bra drag kring matchen med TSN-kommentatorer.

Hurvida det blir med filmmöjligheter under finalen vet vi inte riktigt, men vi ska försöka filma så gott vi kan. Tyvärr kommer inte filmer från varken loser bracket-finalen, den kommande finalen eller priscermonin komma upp förrän imorgon då det varken kommer att finns tid eller tillgång till Internet senare. Med lite tur vi kanske kommer hinna lägga upp bilder från finalen, men detta är väldigt tveksamt.
Final
Pentagram vs. hoorai
Tid: 15:00
Karta: de_inferno och de_dust2
HLTV: HLTV.org
Shoutcast: TSN
För Pentagram: Neo, Lord, kuben och LUq och TaZ
För hoorai: toNppa, naSu, ruuit, lurppis och contE


Slutplaceringar
3. SK
4. seven
5-6. 4Kings
5-6. mTw
7-8. FenomenaLJugadores
7-8. ID Gaming
9-12. Virtuoso
9-12. 64AMD
9-12. FX.Simplus
9-12. cubesports
13-16. Dignitas.cs
13-16. forZe
13-16. GamingORB
13-16. TLR eSports

38 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 38 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..