×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Esportkonferens i Korea samlar turneringsarrangörer

1
Turneringsarrangörer och andra esportrelaterade organisationer från världen över samlas i veckan i Korea för att diskutera gemensamma mål för esporten. Man hoppas kunna åstadkomma en standard för turneringar beträffande regler, spel med mera. Man vill också arbeta för att öka medvetenheten kring esport i världen.
På konferensen deltar en handfull representanter från myndigheter världen över så väl som spelförläggare, esportförbund, turneringsarrangörer och lag. Bland lagen som deltar finner vi representanter för G7 (läs mer).

Turneringsarrangörerna på plats inkluderar ESWC, WSVG, WEG, KODE5, ESL, WCG och GGL. Saknas gör i första hand CPL som inte har valt att delta i konferensen. Inte heller NGL finns med i listan även om de på ett sätt kan komma att vara representerade via deras moderbolag freaks4u som basar över Mousesports, som ingår i G7, som deltar i konferensen.

För svensk del finns både vesslan och G3X på plats. G3X i egenskap av representant för eSports Entertainment Group AB som arrangerar svenska kval till bland annat svenska WSVG-kvalet, CPL Norden och ESWC, och vesslan som representant för eSports Media Group som bland annat streamade NGL One-finalerna.

Mer om konferensen och dess deltagare finns på den officiella hemsidan.

58 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 58 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..