×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

NiP möter 3D i CGI inatt – ingen HLTV

1
Inatt är det dags för CGI (Championship Gaming Invitational) att sätta igång i San Francisco i USA. Som tidigare berättat har NiP, compLexity, JaX Money Crew och 3D blivit inbjudna till ett specialevenemang i San Francisco som kommer att tv-sändas av DirecTV, som är USA:s ledande digital-tv-operatör med 15 miljoner användare. Speciellt för detta evenemang är att man kommer använda MR9, $7000 i startpengar och en minut och 15 sekunder i rundtid. Vad HeatoN från NiP tycker om evenemanget och dess regler finns att läsa i vår intervju.
Turneringen kommer att spelas med start vid semifinaler (single elimination) och ingen HLTV eller matchbot kommer att finnas tillgänglig. Detta är trots allt inte helt underligt då en ensamrätt från DirecTV var att vänta. Matcherna kommer istället att sändas i USA under kommande månad. Trots frånvaron av möjlighet till liveuppdatering kommer Fragbite hålla er uppdaterade kring evenemangets utveckling. Redan nu finns matcherna upp i CS-tipset och är redo att ta emot satsningar.
compLexity vs. JaX Money Crew
Tid: 04:00
Karta: Fastställs direkt innan matchen
För coL: Storm, sunman, tr1p, warden, fRoD
För JMC: des1re, hostile, exodus, hanes, Ph33r

NiP vs. 3D
Tid: 04:00
Karta: Fastställs direkt innan matchen
För NiP: zet, ins, walle, RobbaN, HeatoN
För 3D: moto, Volcano, Rambo, method, shaGuar
När det gäller just NiP:s match mot 3D finner vi potential till en riktig nagelbitare. Så sent som i ESWC möttes lagen utan få fram en vinnare (15-15).

Källor: NiP, 3D och compLexity

109 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 109 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..