×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Intervju med hibb från meet Your makers

1
Tidigare i kväll skrev vi om att hibb rekryterades av meet Your makers. Vi tog tag i hibb för en snabb intervju som skulle reda ut några frågetecken och funderingar. Vi får bland annat veta vem som får sitta på bänken, vem det är som leder laget ingame och vad hibb tror sig kunna bidra med.
För att läsa intervjun klickar ni på "Läs mer".

Hej hibb! Du blev i dag en medlem av mYm.CS. Beskriv dina tankar för oss!

Hej! Efter en reltivt misslyckad period prestationsmässigt i raw-gaming så var det inte så mycket mer att göra, vi kunde inte spela ihop helt enkelt. mYm kontaktade mig och eftersom jag visste att allen skulle till SK så var det inte så mycket att stanna för. Hyper skulle börja jobba igen och det blev helt inaktivt. Jag tackade ja till mym och här är vi.:)

Vad menar du med att ni inte kunde spela ihop? Vad var det som inte stämde i laget?

Vi hade så olika syn på spelet, jag allen och hyrule var mer vana vid 2006's års spelstil, den som vi körde i tex GoN, mer aggresivt, mer individuellt spelande utan att behöva tänka på en massa tider och upplagda flashar. Självklart kan jag ju inte säga det är därför vi floppade men nånting var det som inte stämde som alla märkte.:)

Vad var det bästa med Raw Gaming? Vilka är dina förväntningar på mYm?

Att vi hade ett pokerföretag som stod bakom oss, de har alltid pengar.;) mYm är en riktigt bra organisation med bra folk bakom, trevliga som sjutton och de går in för det till 110%.

Ni har som bekant en sexmannalineup nu. Hur kommer ni att lösa det? Ska ni rotera, eller kommer någon kanske få äran att sitta på bänken?

Vi kommer vara 5 som spelar vad jag har förstått det som, ScreaM kommer inte vara med i 5mannalineupen.

Varför ska inte ScreaM spela?

Med anledning till att dom tog in mig kanske?:)

Hur fungerar ingameledningen nu när Iskall inte längre är en del av laget?

Man kan säga att vi är 4½ ingameleaders. Alla kommer oftast med förslag men när solido säger så lyssnar ingen.. Skämt åsido; Zad eller fnazze är den som styr taktikerna.

Du har tidigare inte spelat på imponerande höga nivåer, vad tror du att du kan tillföra laget?

Haha det stämmer faktiskt, jag förblir väl en random till vi vinner något. :D Jag är en spelare som inte lever på aimet utan jag tänker mer om man säger så, så kanske lite nya goa taktiker och lite frags.;)

Vad tror du kommer hända med Raw Gaming?

Jag vet faktiskt inte, cederman är väl i full fart med att fixa lineup så vi kanske får se ett nytt lag inom kort, mer vet jag inte.

Det var allt jag hade för den här gången, om du vill tillägga någonting är ordet ditt! Lycka till med det nya laget!

Tack själv! Jag vill hälsa allen all lycka i SK och tack till mYm, Steelseries, PlayZ för att vi får träna här, Dane-Elec och Viewsonic. Och hejja på oss i Spanien ;)

131 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 131 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..