×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Clanbase

Clanbase stänger av natu permanent

1
För en tid sedan uppdagades det att 4Kings-spelaren natu använt fusk i en laddermatch på Clanbase, dock inte under 4Kings flagg. Clanbase måste dock så klart straffa fusk oavsett omständigheterna och stängde av natu, varpå denne överklagade och idag kom den slutgiltiga domen.
Som en följd av att natu enligt Clanbase har vilselett organisationens fuskadmins så har 4Kings-spelaren stängts av från allt spel på Clanbase. Detta sedan denne i sin överklagan skrivit att han inte spelat några matcher på Clanbase sedan han fått sin ban, vilket Clanbase tog för en rak lögn då man funnit andra användarkonton med samma IP-nummer som natu. Självklart finns den ständiga kontroversen om att bröder, syskon eller andra som bara använt samma Internetuppkoppling kan ha stått för spelandet, men den behandlar Clanbase inte i sitt uttalande.

Lagkamraten Mangiacapra uttalar sig i kommentarerna på Clanbase ironiskt kritisk till beslutet med "i'd just like to pat the genius on the back, who thought this one through."

Vi talade kort med det 4Kings senaste nyförvärv, AdY, om hur laget kommer att tackla natus avstängning i dess framtida Eurocup-spel där bland annat en åttondelsfinal mot norska eXcellence är att vänta. Denne hade dock inga svar att ge än så länge, och hur det blir med natus framtid i laget återstår med andra ord också att se. Dock svarade laget för en präktig fjärdeplats på Intel Summer Championships, så någon större fara på taket är det nog inte för finländaren.

Hela Clanbase uttalande om saken finns att läsa här medan 4Kings än så länge inte har skickat ut någon officiell text.

171 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 171 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..