×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Fox Sports och specialregler till NiP:s USA-turnering

1
NiP har nu gått ut med ett uttalande om deras medverkan i den TV-sända turneringen i San Francisco. I det uttalandet berättas det bland annat att turneringen kommer att sändas i Fox Sports. Det är sedan tidigare klart att turneringen kommer att innehålla compLexity, 3D, JaX Money Crew och NiP samt att förstaplatsen kommer att ge $50 000.
Bakom produktionen står den flerfaldiga Emmy-vinnaren Mike Burks. Det allmänna intrycket från produktionen än så länge är att den är större än något som tidigare gjorts inom esport.

Turneringen kommer att spelas med CS 1.6 och turneringsformatet blir vanligt single elimination. Reglerna är speciella för den här turneringen då man använder sig av 1:15 som rundtid, $7000 i startmoney och MR9. Övertid avgörs genom att man spelar en pistolrunda med 1:00 i rundtid. Regelverket tycks vara anpassat för att ge snabb action som passar TV-formatet.

I CISL-gruppen, där NiP ingår, finns även Xbet och Gamers Paradise. Gruppens vd, Kenth Söderström, säger i ett uttalande att uppmärksamheten de ges i USA ger gruppen en möjlighet att komma in på den amerikanska marknaden med både Xbet och Gamers Paradise system för Internet-café-administration.

Källa: NiP

156 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 156 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..