×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Vinnarna i filmtävlingen korade

1
Nu är väntan över. Här kommer resultaten till vårens filmtävling. Det tog sin lilla tid att bestämma vinnarna, det var så otroligt jämnt på nästan varje kategori i tävligen. Men till sist blev det dessa fem pojkar som kan titulera sig som filmvinnare och blir ägare av ett par nya Speed-Link Medusa 5.1-hörlurar från MaxFPS. Och vinnarna är följande (trumvirvel):
Bästa film: The Highlighters av Soniq
Mest nyskapande film: Psychosis av maxxer
Roligaste film: NSADD 2 av NoreN
Bästa ljud: Sessuale Amplesso av RiCH
Bästa Intro och Outro: CastorFiber av Xyanide
Det var som tidigare nämnt väldigt jämnt och det var ett flertal väldigt välgjorda filmer som precis föll på mållinjen, bland annat JavaX bidrag "Gangs of Texas" och ett bidrag från en för mig okänd filmskapare vid namn r0lfi som jag hoppas få se mer av. Imponerande nog lyckades även NoreN försvara titeln då han vann samma kategori i förra årets tävling med filmen NSADD 1.

Vill ni ladda ner bidragen så rekommenderar jag er att ladda ner torrenten som jag lade upp på playparktrackern med alla fem vinnarbidrag i. Den finner ni här.

Vill ni ladda ner filmerna genom vanligt vis finns det även några länkar, dock håller de flesta inte den högsta kvalitet då det var svårt att fixa fram stabila länkar på så kort varsel.

Har ni skickat in bidrag till tävlingen som inte vunnit men ändå vill visa upp dem så skicka ett meddelande till mig här på sidan med några länkar så lägger jag till filmen i den nedanstående listan.

Filmer och nerladdningslänkar
The Highlighters (Bästa film): BrutalCS och Filefront
Psychosis (Mest nyskapande) Rapidshare
NSADD 2 (Roligaste film): Filefront
Sessuale Amplesso (Bästa ljud): FileFactory
CastorFiber (Bästa Intro och Outro): Filefront

r0lfis bidrag: Rapidshare
Marsipans bidrag: Megashares, Sendspace, zupload och Mooload
KarliOts bidrag: Filefront
ThuvaNs bidrag: Filefront och Rapidshare

328 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 328 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..