×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Clanbase

Speedlink, fnatic och Raw Gaming med stora vinster

1
Tre svensklag hade skojigt i kvällens Eurocup-spel. Alla tre lagen vann sina matcher med stor marginal.
fnatic började som försvarare på Inferno mot a-Losers och dominerade stort. Archi, dsn och f0rest radade tillsammans upp 53 frags i den första halvleken. Följden av det blev att tyskarna bara fick en enda runda som anfallare. I den andra halvleken dröjde det inte länge innan fnatic kunde ta de två rundor de behövde för vinst.

Speedlink och Raw Gaming fick det ännu enklare när båda lagen mötte små okända lag. Speedlink besegrade slovakiska fu.sk och Raw Gaming slog schweiziska e1 efter att ha nollat dem i första halvleken.

Resultaten nedan kan tyckas vara ännu större än vad de borde vara. Det beror i så fall på att Eurocup tilldelar alla återstående rundor till det lag som inte lämnar servern efter 16 rundor. Målet är att lagen ska spela färdigt alla 30 rundor i sina matcher för att man ska kunna använda rundskillnad för att skilja lagen åt i grupperna.
Speedlink vs. fu.sk – 24-6 (13-2)
fnatic vs. a-Losers – 25-5 (14-1)
Raw Gaming vs. endless inspiration – 26-4 (15-0)
Alla svensklagen som spelade ikväll befinner sig nu på slutspelsplats i sina respektive grupper. Förutom fnatic, som har förlorat mot astralis, är alla lagen också obesegrade – även om Speedlink bara har spelat en match än så länge. Tidigare resultat och gruppställningar finns som alltid i vårt cover.

74 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 74 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..