×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

CEVO lanserar ny bana baserad på Cobble

1
Ända sedan CEVO inte tilläts fortsätta använda CPL:s banor Mill, Fire och Strike har de försökt att slussa in egna banor i sin liga för att dryga ut banrotationen. Den senaste CEVO-banan heter de_forge och är baserad på den välkända de_cbble.
Banan sägs råda bot på flera av de brister som Cobble har. Bland annat har en passage mellan den stora och lilla bombplatsen lagts till så att det ska bli lättare att återta bombplatserna för försvararna. Anfallarnas startpositioner har flyttats fram ordentligt så att de kommer mycket tidigare in i bombplatserna. Den stora bombplatsen har även byggts om med en ny ingång för anfallarna och den befintliga ingången har gjorts mer skyddad än tidigare.

Banan kommer att användas första gången i den sjunde omgången i CEVO. Bland andra Des1re (Jax Money Crew) och cbz (zEx) har yttrat sig positivt om banan.
– Jag tycker att det är en bana med potential. Den är definitivt mer balanserad än Cobble, sa cbz.

190 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 190 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..