×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

mibr[SP] vinner bootcamp och Corassa lämnar mibr[RJ]

1
Den gångna veckan satt mibr:s tre CS-lag (mibr, mibr[SP] och mibr[RJ])och spelade CS i fem dagar under vad man kallade "Bootcamp MiBR-Shuttle". Favoritskapet hade mibr[SP] med bland andra KIKOOO och cogu. Man lyckades även motsvara förväntningarna och vann hela 18 av 20 spelade matcher.
På andra sidan av skalan fanns mibr[RJ] med cogu och KIKOOOs gamle lagkamrat Corassa. Laget svarade för minst sagt pinsamma och förnedrande 20 förluster och 0 vinster, vilket måste ha tagit hårt på självtron i laget. Idag blev det offentliggjort att Corassa lämnar laget till fördel för dctr, som tidigare varit kapten i X9, varifrån tre av de nuvarande mibr[RJ]-spelarna härstammar.

mibr[RJ] har nu följande manskap:
dctr
marc
m1llo
rumbel
small
dctr själv beskriver stämningen i laget som mycket god, man verkar vara fast beslutna att ta sig upp ett par nivåer sedan bootcampet.

Resultat från mibr-bootcampet:
1. mibr[SP] (brun0, cogu, fnx, KIKOOOO och NAK)
Matcher: 18-2
Rundor: 298-140

2. mibr (a[D]r, btt, eduzin, pava och ton)
Matcher: 12-8
Rundor: 254-192

3. mibr[RJ] (Corassa, marc, m1llo, rumbel och small)
Matcher: 0-20
Rundor: 100-320
Källa: mibr.com

52 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 52 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..