×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Clanbase

Fnatic till gruppledning efter vinst i premiären *

1
Fnatic spelade ikväll sin premiärmatch i Clanbase Eurocup. Laget mötte grekiska 24seven i en match som föga oväntat blev ganska ensidig. I den första halvleken var det spel mot två mål – B1 och B2 på Dust2. Fnatic inledde som anfallare och vann tretton av de femton rundorna. Laget spelade jämnt och ingen spelare stack ut varken positivt eller negativt i statistiken.
I den andra halvleken inledde grekerna bäst men Fnatic kunde tämligen snabbt komma igen med Colts när man hade skramlat ihop pengar. Slutresultatet blev 16-6 till Fnatic i en match som inte var speciellt upphetsande.

Fnatic leder nu grupp G i Clanbase Eurocup efter att två matcher har spelats. I vårt cover finns självklart tabeller och andra trevligheter. På kvällens schema står nu NiP:s möte med lettiska eclipse.
NiP vs. eclipse
Tid: 22:00
Karta: de_dust2
Matchbot: #eurocup.cs
HLTV: HLTV.org
* Uppdatering: NiP vann på walkover eftersom eclipse inte kunde få ihop fem spelare.

67 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 67 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..