×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

Champions släpper ny film

1
Champions eSports Association Ltd, även kända som CEA, är ett av de två lite kändare lagen från Benelux-regionen tillsammans med DigitalMind. Precis som DigitalMind har gjort så har Champions skaffat sig en egen liten filmgrupp med svenska filmskapare. Nu i dagarna släppte en av filmskaparna från Champions en film om laget. Skaparen kallar sig Soniq och har b.la. gjort filmer om Team9, Begrip.ru och NiP.
Efter första minuten av filmen ville jag bara stänga av den. Men som tur var gjorde jag inte det. Introt börjar med en väldigt tråkig textpresentation, men rätt som det var ändrar musiken tempo och introt mynnar ut till något riktigt spännande. Vidare mot fragdelen så håller filmen samma klass som introts slutfas. Högt tempo, snabb rockmusik som passar utmärkt till filmen och sköna HLTV-flygningar blandat med snygga ineye-klipp. Fragsen i filmen är helt okej och mot båda kända och lite mindre kända lag.

Jag tyckte filmen var bra och väldigt välgjord. Men den saknade fortfarande det där alldeles lilla extra för att få det högsta betyget på skalan. För er som vill ta er en titt på filmen vid namn Champions - Pass That Dutch är det bara besöka någon av de nedanstående länkarna.

156 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 156 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..