×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Film

CEVO utlyser filmtävling – rösta på din favorit

1
CEVO satte tillsammans med datorfläktstillverkaren Thermaltake igång en kortfilmstävling för en vecka sedan. Sista datumet för inlämning var i måndags och nu är det dags att låta publiken rösta. I prispotten ligger det $500, som i dagsläget motsvarar 3827 kronor. Reglerna i tävlingen var att skapa en film från Counter-Strike 1.6, Counter-Strike Source, eller Call of Duty 2 som inte är längre än 2 minuter lång.
Bland de 26 bidragen finner vi både kända och okända filmskapare. Bland annat är Greg Knudson som gjorde succéfilmen Ruination med i tävlingen. Även Kyle Shellhouse, som skapat The Underground-serien, och Atticus, som gjort ett gäng halvkända filmer, återfinns bland deltagarna. Även svensken KaLinka har skickat in sitt bidrag "Flawless", som skapades i samband med filmtävlingen här på Fragbite, till tävlingen i hopp om att vinna.

Själv har jag laddat ner ett gäng av filmerna men utan att hitta någon favorit. Vill ni vara med och rösta finns vidare instruktioner på denna sida. Alla bidrag återfinns här.

98 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 98 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..